Veckans meny
Måndag
Stekt potatis, stuvad spenat serveras med olika stekta korvar och kokta halverade ägg.
Veg: Stekt potatis, stuvad spenat serveras med vegetariska korvar och kokta halverade ägg.
Tisdag
Ugnsbakad Alaskafilé med rotfrukter i en sås av röd curry och kokos serveras med ris/kokt potatis.
Alt: Pasta Alfredo.
Veg: Rotfruktsgratäng m röd curry och kokos.
Onsdag
Jägarbiff (blandfärs samt viltfärs) serveras med stompad potatis och champinjonsås, rårörda lingon.
Veg: Svampfärsbiff (ärtfärs och svamp).
Torsdag
Kycklingbombay serveras med ris och tillbehör.
Veg: Currygryta med linser och blomkål.
Fredag
Stekt fläskkarréskiva smaksatt med vitlök och persilja serveras med krämig potatisgratäng, aromsmör.
Veg: Stekt grönsakspuck.
Fredagskaka.
Lördag
Helglunch
Skinkstek provencale med bacon och smålök, serveras med kokt eller råstekt potatis samt gräddsås med äppelsmak, gelé och äppelmos.
Dessert: Chokladmousse med gräddros och vaniljmarinerade björnbär.
Kl. 12.00-14.00
195:- Inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
bokning@adelfors.nu
0383-571 70
Söndag
Helglunch
Pannbiff med lök serveras med kokt potatis och gräddsås, varma grönsaker.
Dessert: Ostkaka, grädde och sylt.
Kl. 12.00-14.00
195:- Inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
bokning@adelfors.nu
0383-571 70