En kombination av naturskön omgivning och moderna möteslokaler.

KonferensförfråganKontakta vår expert

Upptäck den perfekta platsen för både affärer och avkoppling hos Ädelfors hotell och konferens. Med våra moderna möteslokaler och bekväma boenden erbjuder vi den ultimata kombinationen för ert företagsevenemang.

15 enkelrum


95 bäddar

7 mötesrum


12 mötesrum

Upp till 200 deltagare


Upp till 200 deltagare

Våra konferenspaket

Hotellrum

Våra lokaler

Våra mångsidiga och trivsamma konferenslokaler skapar den perfekta miljön för framgångsrika möten och evenemang. Med modern teknik och bekväma faciliteter är vi redo att välkomna dig och din grupp.

Läs mer om våra lokaler

Restaurangen

I vår restaurang erbjuder vi en mix av klassiska husmansrätter och vegetariska alternativ varje dag i veckan. Här kan du även koppla av i vår bar och njuta av vårt utvalda sortiment av drycker. Vi erbjuder även olika underhållnings-aktiviteter som karaoke och musikquiz för extra stämning. Restaurangen rymmer upp till 180 gäster och under sommarmånaderna kan du avnjuta din måltid på den möblerade uteplatsen. 

Läs mer om vår restaurang

Restaurang

Tillgänglighet

Vi strävar alltid efter att skapa en miljö där alla gäster känner sig välkomna och bekväma. Vår filosofi präglas av inkludering och omsorg, och vi är stolta över att erbjuda generell tillgänglighet i alla våra faciliteter. Från vårt hotell och restaurang till våra konferenslokaler är varje utrymme noggrant utformat för att möta behoven hos alla våra besökare.

Konferenser för alla

 

Aktiviteter

Med ett stort utbud av olika aktiviteter från padel till avkopplande promenader i skogen så finns det något för alla att njuta av. Oavsett om ni är ute efter spänning eller avkoppling, lovar vi en minnesvärd upplevelse vid varje besök.

Läs mer om våra aktiviteter

Aktiviteter
Hotellrum

Våra hotellrum

Med totalt 15 enkelrum och 40 dubbelrum finns det plats för alla att njuta av en avkopplande vistelse. 

Alla våra rum är utrustade med moderna bekvämligheter, komfortabla sängar, eget badrum, trådlöst internet och TV. För att garantera en avkopplande atmosfär är alla rum rökfria och fullt tillgängliga för våra gäster. Som en extra bonus har du tillgång till våra gemensamma pentryn, perfekta för att förvara och tillaga enkla måltider och snacks under din vistelse.

Läs mer om våra hotellrum

Prata med våra experter

Vårt team står redo att hjälpa dig planera din nästa konferens. Vi kan besvara alla dina frågor angående lokaler, mat och andra arrangemang för att skapa en skräddarsydd och minnesvärd upplevelse.

Kontakta oss

Våra experter