Upplev vårt hotells komfort, slå dig ner och sov så gott.

Välkommen att uppleva vårt boende i skogsinspirerad miljö. Våra hotellhus bär namn som hyllar den småländska skogen: Granen, Tallen, Björken, Rönnen, Lönnen och Eken. 

Med totalt 95 bäddar fördelade på 15 enkelrum och 40 dubbelrum, finns det plats för alla. Varje rum erbjuder bekvämligheter som egna badrum, trådlöst internet, rökfri miljö och generell tillgänglighet. Vårt hotell har belönats med 3 stjärnor Superior enligt Visitas klassificeringssystem vilket garanterar dig en hög standard under din vistelse hos oss.

15 enkelrum


15 enkelrum

40 Dubbelrum


40 dubbelrum

6 hotellhus


6 hotellhus

Hotellrum

Våra hotellrum

Med totalt 15 enkelrum och 40 dubbelrum finns det plats för alla att njuta av en avkopplande vistelse. Alla våra rum är utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive eget badrum, trådlöst internet och TV. För att garantera en avkopplande atmosfär är alla rum rökfria och fullt tillgängliga för våra gäster. 

Läs mer om våra hotellrum

Restaurangen

I vår restaurang erbjuder vi en mix av klassiska husmansrätter och vegetariska alternativ varje dag i veckan. Här kan du även koppla av i vår bar och njuta av vårt utvalda sortiment av drycker. Vi erbjuder även olika underhållningsaktiviteter som karaoke och musikquiz för extra stämning. Restaurangen rymmer upp till 180 gäster och under sommarmånaderna kan man även njuta av måltider på den möblerade uteplatsen. 

Läs mer om vår restaurang

Restaurang

Träning

Vi erbjuder ett mångsidigt utbud av hälsosamma aktiviteter och träning för alla besökare. Oavsett om du föredrar en intensiv padelmatch, ett effektivt träningspass i gymmet eller en uppfriskande promenad längs vårt natursköna motionsspår, så finns det något för alla att njuta av.

Läs mer om våra träningsmöjligheter

Tillgänglighet

Vi strävar alltid efter att skapa en miljö där alla gäster känner sig välkomna och bekväma. Vår filosofi präglas av inkludering och omsorg, och vi är stolta över att erbjuda generell tillgänglighet för alla i alla våra faciliteter. Från vårt hotell och restaurang till våra konferenslokaler är varje utrymme utformat för att möta behoven hos alla våra besökare.

Läs mer om Tillgänglighet

Tillgänglighet

Gästinformation

På länken nedan hittar du allt du behöver veta för ditt kommande besök hos oss, från våra olika hotellrum till våra konferenslokaler. Vår personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor. 

Läs mer om Gästinformation

Gästinformation

Prata med våra experter

Vi finns här för att ge support och säkerställa att varje detalj är på plats för att göra din vistelse hos oss så smidig som möjligt. Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Kontakta oss

Våra experter