Träning & Aktiviteter

Upptäck en mängd roliga aktiviteter och möjligheter.

Vi erbjuder flera alternativ till härliga aktiviteter och träning för alla målgrupper. Padel, spinning, gym eller varför inte ta dig en skön promenad i motionsspåret?

Gym

Med ett stort urval av träningsutrustning för både kondition och styrka, så kan du njuta av både effektiv och lugnare träning i gym eller spinningsal. I direkt anslutning finns dusch, bastu och omklädningsrum för kvinnor, män och ickebinära. 

Padel

Upptäck spänningen med padel på vår utomhusbana. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare så lär du snart märka att padel är en rolig och social aktivitet som passar alla åldrar och nivåer.

Dart & Shuffleboard

En trappa ner (hiss finns) har vi ett härligt hobbyrum där du kan njuta av både tilltugg och dryck samtidigt som du deltar i aktiviteter som dart, shuffleboard, shack eller flipperspel. 

Motionsspår

Njut av en fridfull stund i naturen längs vår motionsslinga. Ett perfekt sätt att koppla av under din vistelse hos oss, ensam eller tillsammans med ditt sällskap.

Grillplats

Grilla och laga mat vid en av våra två grillplatser, en av dem finns på området och den andra hittar du i skogen i närheten av hotellet. Grillplatsen i skogsområdet har två toaletter varav en är tillgänglighetsanpassad.