Lokaler för alla tillfällen.

Med mångsidiga konferenslokaler och tillräcklig teknisk utrustning, strävar vi efter att göra din affärsresa till en produktiv upplevelse.

Anna Lindh

Välkommen in i vår mångsidiga Anna Lindh-sal, utrustad med en scen, whiteboard-tavlor och plats för upp till 200 personer. Det är det perfekta valet för olika evenemang och föredrag.


Barbro Alving och Moa 
Martinsson

Våra lokaler Barbro Alving och Moa Martinsson erbjuder en bekväm miljö för möten med upp till 14 personer. Utrustade med all utrustning man kan tänkas behöva, passar de båda lokalerna utmärkt för mindre konferenser och möten.

Pälle Näver och Lina Sandell

Upptäck våra bekväma konferensrum, Pälle Näver och Lina Sandell, där du kan samla upp till 30 deltagare per rum. Med tillhörande grupprum och kaffeserveringar i närheten, är de perfekta för mindre möten och workshops.


Vilhelm Moberg, Sven Ljungberg och Alf Henrikson

Utforska rymliga sal Vilhelm Moberg som tar 50 personer i biosittning. I de mindre salarna Sven Ljungberg och Alf Henrikson kan du njuta av en avslappnad atmosfär för smågruppsmöten och diskussioner.

Teknisk utrustning

Låt ditt möte förena det bästa av två världar. Med vårt videosystem kan du välja sal för hybridmöten och ha med medarbetare via länk.

Hotellet

Med våra bekväma och funktionella rum strävar vi efter att erbjuda en avkopplande vistelse för alla våra gäster. Oavsett om du är här för affärer eller för semester, är vårt mål att ge dig en trevlig upplevelse med personlig service och en varm atmosfär.

Läs mer om vårt hotell

Restaurangen

I vår restaurang erbjuder vi en mix av klassiska husmansrätter och vegetariska alternativ varje dag i veckan. Måltiderna kan serveras i mötessalen om så önskas. Har du behov av specialkost eller andra önskemål så hjälper vi gärna till.

Läs mer om vår restaurang

Prata med våra experter

Våra experter står redo att hjälpa dig planera din nästa konferens. Vi kan besvara alla dina frågor angående lokaler, mat och andra arrangemang för att skapa en skräddarsydd och minnesvärd upplevelse. Kontakta oss idag för att få personlig support och smidig planering!

Kontakta oss

Våra experter