Här följer valmöjligheter av konferensmenyer. Våra kockar prioriterar lokala råvaror och serverar alltid MSC-märkt fisk.
Kökets menyförslag
Förrätt
Wasabilax på pumpernickel.
Varmrätt
Hickoryrökt fläskfilé med fylld bakad duchessepotatis. Serveras med en rostad vitlökssås.
Dessert
Philadelphiacheesecake på hallonspegel.
Kökets bufféförslag
Vårbuffé
Fläskfilé marinerad i citron, olivolja, chili, timjan och vitlök
Kyckling i chunky salsa och koriander.
Toscanalax serverad med citronaioli.
Ostpaj med soltorkade tomater.
Fransk potatissallad med sparris.
Ceasarsallad med pasta
Mango och gurksallad
Tomatsallad med buffelmozzarella och balsamico
Exotiskt fruktfat & ostbricka
Smör, bröd och kex
Förrätter
Husets gubbröra på kavring
Ägg, ansjovis och kokt potatis.
Heta skaldjur på salladsbädd
Serveras med vitlöksaioli och surdegsbröd.
Rökt skivad renstek
På mixad salladsbädd, toppad med blåmögelost och blåbärssalsa, serveras med vårt eget knäckebröd.
Skagentoast med löjrom
Toppad med inlagd rödlök och västerbottenost.
Varmrätter
Helstekt fläskfilé
Med småländska kantareller och bacontoppning, serveras med potatisgratäng och balsamicosky.
Stekt entrecôte
Med råstekt potatis och husets bearnaisesås, servereras med örtmarinerade grönsaker.
Stekt torskrygg
Serveras med örtmos, gräslökssky, ärtdipp och smörsvängda grönsaker.
Majskycklingfilé
(Från Bjärehalvön). Serveras med medelhavspotatis och rostad vitlökssås.
Kökets wienerschnitzel
Med stekt potatis, bearnaisesås, krydd- smör och gröna ärtor.
Vegetariskt alternativ
Rotfruktsbakelse toppad med mozzarella, ruccola och granatäpplen. Serveras med kvällens potatis.
Desserter
Marängswiss
Toppad med kökets kolasås och färska bär.
Kökets ananaspaj
Med vaniljgrädde.
Vrigstads ostkaka
Serveras med vispgrädde och hallonsylt.
Chokladbrownie
Med päron, valnötter och vår egen ingefärsglass.
Kökets pannacotta
Toppad med färska bär.
Bufféer
Småländsk buffé
Sill, ägghalvor
Gravad och ugnsbakad lax Senapssås
Isterband Kroppkakor Janssons frestelse Prinskorv
Älgköttbullar, skirat smör Rökt råddjursstek
Rökt lökkorv
Krustader med kantarellstuvning Ostkaka, sylt och grädde
Amerikansk BBQ-buffé
Buffalo wings BBQ baby ribs
Hickorymarinerad fläskfilé Rostad potatishalva Majskolvar
Cole slaw
Ugnsbakad tomathalva Grönsallad
Fruktfat Bröd
Serveras med tre kalla såser: Cheddar, BBQ-sås och vitlökssås.
Brunnens buffé
Röd, tunnskivad pestokyckling Teriyakilax toppad med sesamfrön Örkryddad pastrami
Couscoussallad med räkor, ägg, chili, gräslök och purjolök
Grekisk potatissallad med oliver, fetaost, rödlök och kapris
Sallad med bladspenat, cocktailtomater, rödlök, sparris och pinjenötter
Heta grönsaksspett
Kall sås med ananas och ingefära Ostbricka med päronmarmelad Bröd och kex
Ädelfors hamburgerbuffé
Kökets hemmagjorda hamburgare
på svensk nötfärs, hamburgerbröd och tjockskuren pommes frites.
Tillbehör:
Sallad Tomat Bostongurka
Lök & rostad lök Skivad ost & ananas
Bacon, ketchup, senapsdressing. Serveras med tre sorters dip: BBQ-sås, chilibearnaise och aioli.
Grillbuffé
Krämig potatissallad Klar potatissallad Marinerad gurka Tomatsallad med fetaost Rostad lök
Rosépepparkryddad fläskfilé Rostbiff
Barbequemarinerad kycklingfilé Ostbricka
Fruktfat
Italiensk buffé Pestokyckling Kycklingspett Pastrami
Salami
Krämig potatissallad med kräftstjärtar Klar pastasallad
Tomat och mozzarellasallad Oliver
Marinerade vitlökssklyftor Marinerade champinjoner
Bröd och kex, ostbricka och fruktfat
Bar & Lounge
Baren öppnar kl 17:30
Barmeny
Svampsoppa med krutonger och bacon, serveras med kuvertbröd.
Tapastallrik.
Ostbricka, fem sorters ostar med marmelad.
Välj till exotiskt fruktfat.
Drycker
Öl
Eriksberg, 50 cl
Arboga, 50 cl
Bernard, 50 cl glutenfri
Carlsberg hof, 33 cl
Staropramen, 33 cl
Guinness, 33 cl
Kvällens öl
Cider
Drinkar
4 cl
6 cl
Alkoholfri 4 cl
Vin
Vitt, rött och alkoholfritt