Platsen för ditt nästa event.

KonferensförfråganKontakta vår expert

Oavsett om det är en födelsedagsfest, släktträff eller en annan speciell anledning, erbjuder våra välutrustade lokaler den perfekta kulissen för ditt nästa event.

Kontakta oss så börjar vi planera ditt event.

 

 

Fest

Planerar du ett speciellt tillfälle? Varför inte göra det extra minnesvärt genom att hyra en lokal hos oss? Våra flexibla lokaler är perfekta för allt från bröllop till work-shops och andra aktiviteter. Kontakta oss idag för att boka dina lokaler och låt oss hjälpa dig att göra din fest till något alldeles extra!

Restaurang
Hotellrum

Stora möten

Vill du arrangera en föreläsning, ett möte eller liknande? Vår anläggning erbjuder flera typer av lokaler och vi skräddarsyr gärna utifrån dina behov. Önskas det något att förtära under sammankomsten så ordnar vi givetvis det.

Evenemang

Dags för jubileumsfirande? Fyller ditt företag 25 år? Vill du anordna en mässa eller har du alltid drömt om att anordna ett mästerskap i schack? Tveka inte, vi hjälper gärna till! 

Restaurang

Prata med våra experter

Vårt team står alltid redo att hjälpa dig att planera och genomföra ditt kommande event, fest eller evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, jubileum, eller något annat speciellt tillfälle, så skräddarsyr vi gärna lösningar vad gäller lokal, mat och underhållning. Kontakta oss för att få personlig rådgivning och support!

Kontakta oss

Våra experter