En plats där goda smaker och samtal möts.

Våra evenemangDagens lunch

 

"Mitt viktigaste redskap i köket är glädjen. Det behöver finnas utrymme för frihet, att vi kan vara kreativa när vi lagar maten. Vi kan göra god husmanskost, men även hänga med i trender nu när matkultur blivit så populärt."

Maten hos oss är hemlagad och vi lyssnar gärna till gästernas önskemål. Vi använder svenska och ekologiska råvaror, gärna närproducerat. Självklart kan vi tillaga och servera specialkost till dig som behöver det.

Linette Ahlstrand

Linette Ahlstrand

Kökschef

Vår restaurang

Med öppna ytor och många sittplatser är vår restaurang perfekt för alla tillfällen. Vi strävar efter att vara en plats där alla kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Om sommaren finns möjlighet att sitta och njuta av måltiden på vår uteservering. Med generell tillgänglighet och en inkluderande inställning vill vi att alla ska känna sig välkomna.

Lunch Öppettider

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30

Konferens: 12.30 - 13.30

Allmänheten: 12.00-13.30

Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.

Se vår lunchmeny

Restaurang
Hotellrum

Våra menyer

Menyerna varierar efter säsong och kockarna använder sig i största möjliga mån av lokala råvaror, både för miljön och smakens skull. Vi använder oss alltid av svenskt kött och MSC-märkt fisk. Tillsammans med er finns möjlighet att komponera en egen konferensmeny. 

Se våra menyer

Specialkost

Vi strävar efter att erbjuda en matupplevelse som passar alla våra gästers behov och preferenser. Därför är vi glada att kunna erbjuda ett brett utbud av specialkostalternativ för dem med specifika kostrestriktioner eller livsstilar. Oavsett om du är vegetarian, vegan, glutenintolerant eller har andra kostbehov, är vårt erfarna köksteam redo att tillgodose dina önskemål. Vi välkomnar också eventuella allergier eller andra kostbegränsningar för att säkerställa att din matupplevelse är både säker och njutbar.

Ge oss gärna besked i förväg så att vi kan förbereda och skräddarsy din måltid enligt dina behov.

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Vi strävar alltid efter att skapa en miljö där alla gäster känner sig välkomna och bekväma. Vår filosofi präglas av inkludering och omsorg, och vi är stolta över att erbjuda full tillgänglighet för alla i alla våra faciliteter. Från vårt hotell och restaurang till våra konferenslokaler är varje utrymme noggrant utformat för att möta behoven hos alla våra besökare.

Läs mer om Tillgänglighet

Tillgänglighet

Hållbarhet

På Ädelfors hotell och konferens är hållbarhet en integrerad del av vår verksamhet. Genom vår miljöpolicy och miljödiplomering arbetar vi aktivt för att bidra till en positiv miljöpåverkan och stödja globala hållbarhetsmål. Genom vårt engagemang strävar vi mot en bättre miljö för nuvarande och kommande generationer.

Läs mer om Hållbarhet

Hållbarhet

Prata med våra experter

Vårt team finns här för att hjälpa till med alla dina frågor och funderingar. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver support - vi finns här för att hjälpa till och säkerställa att din upplevelse hos oss blir så bra som möjligt.

Kontakta oss

Våra experter