Måndag
Skogspanna (fläskfilé, svamp, enbär, lingon, timjan) serveras med ris.
Veg: Skogspanna (grönsaker och rotfrukter, timjan, enbär, lingon och svamp) oumph.
Onsdag
Äppelmarinerad skinkstek serveras med kokt potatis, cidergräddsås, gelé samt varma grönsaker..
Veg: Rödbetsbiff.
Sommarmeny veckorna 29-32
Måndag:
Lunch och kväll: Vaggeryds isterband med stuvad potatis och rödbetor. Kaka.
Tisdag:
Lunch och kväll: Kökets köttbullar, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt. Kaka.
Onsdag:
Lunch: Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis och kall romsås.
Kväll: Småländsk buffé och ostkaka.
Torsdag:
Lunch: Stekt schnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås, gröna ärtor och örtsmör. Kaka.
Kväll: Midsommarbuffé, jordgubbsbakelse.
Fredag:
Lunch: Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt, pressgurka. Kaka
Kväll: Grillning olika korvar från Stensåkra/potatissallad samt tillbehör. Kaka
Lördag lunch:
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt, pressgurka/kaka
Lördag: kväll: Potatisgratäng med fläskfilé och kantarellsås. Kaka.
Söndag lunch: Ugnsbakad lax med kokt potatis och kall romsås. Rabarberpaj och vaniljsås.
Söndag middag: Kall buffé (italiensk buffé och pannacotta).
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.
Varje dag serveras frukost 07.30-09.00. Pris 120:-
OBS. Kvällsmåltiderna är endast för hotellgäster.
Öppettider:
Lunch: 12.00-13.30
Kvällsmat: 18.30-19.30
Vi tar kort eller Swish.