Veckans meny
Måndag
Honung, lime och sesamkyckling serveras med wokade nudlar och grönsaker samt sweet chilisås och kall mangosås.
Veg: Honung, lime och sesamqourn.
Tisdag
Fransk köttgryta (svamp, smålök, rött vin, bacon) serveras med kokt potatis/ris
Veg: Tofugryta med grönsaker.
Onsdag
Skinkstek marinerad med apelsin & salvia serveras med kokt potatis och gräddsås, gele, äppelmos, inlagd pressgurka.
Veg: Grönsakspuckar.
Torsdag
Stängt. Abonnerat.
Fredag
Stängt. Abonnerat.
Lördag
Helglunch kl. 12.00-13.30.
195:- inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
Boka bord: bokning@adelfors.nu - 0383-571 70
Gorgonzolaspäckad fläskytterfilé serveras med bakad potatishalva, skysås ångade grönsaker, gelé & picklad gurka.
Dessert: Toscapäron med vaniljglass.
Söndag
Helglunch kl. 12.00-13.30.
195:- inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
Boka bord: bokning@adelfors.nu - 0383-571 70
Tjälknöl (nöt) serveras med en potatisgratäng på västerbottenost & purjolök, kantarellsås med en skvätt konjak & vitlöksfrästa grönsaker, inlagd pressgurka, lingonchutney & gelé.
Dessert: Äppelpaj med vaniljvisp.