Veckans meny
Måndag
Stekt kassler, champinjonsås serveras med ris.
Veg: Stekt qournfile, ris och champinjonsås.
Tisdag
Panerad fisk serveras med kokt potatis, remouladsås.
Veg: Schnitzel.
Dagens soppa: Mexikansk köttfärssoppa.
Onsdag
Lasagne.
Veg: Lasagne.
Dagens soppa: Svampsoppa.
Torsdag
Stekt fläsk serveras med kokt potatis och löksås, lingonsylt.
Veg: Pytt i panna (halloumi, grönsaker, rotfrukter) serveras med rostade rödbetor med honung och solrosfrön.
Dagens soppa: Blomkålssoppa.
Fredag
Fläskkarré provencale serveras med rostad potatis, honung och pepparsås, gelé, rödlökschutney.
Veg: Qournfile provencale.
Fredagskaka.
Lördag
Helstekt ört och honungsmarinerad kotlett serveras med råstekt potatis och pepparsås.
Dessert: Chokladpudding och grädde.
Kl. 12.00-14.00
195:- inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
Boka bord:
0383-571 70 - bokning@adelfors.nu
Söndag
Porterstek serveras med stekt/kokt potatis, gelé
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde.
Kl. 12.00-14.00
195:- inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
Boka bord:
0383-571 70 - bokning@adelfors.nu